Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

RSS

 JOULUN ODOTUKSIA KAIKILLE
12.12.2018 19:11

Tähän blogiin ei ole paljoakaan kerrottavaa, kun tuo liikuntapuoli on todella minimaalista. Polvi on edelleen tosi kipeä. Ainuat liikunnat on VPK:n jumppa, hieman leuvanvetoja ja lentopalloilu.

Toisen blogin puolella olen pistäynyt kirjoittelemassa hieman.

Luntakin on satanut sen verran, että ovat tehneet koneella ladut hanhikoskelle, mutta mie en ole uskaltanut lähtiä rasittamaan jalkaani.

Operaatioa odotellessa käväsen tuossa toisessa blogissa hieman päästelemässä höyryjä.

Joulun odotuksia kaikille!


Kommentoi EDELLEEN POLVI TUSKILLA
05.11.2018 08:00

Viime viikolla liikuntaa lentopalloilun merkeissä, kuntopyörällä hieman, leuvanvetoja ja jumppaa VPK:la.

Kyllä tässä poikien kanssa oli hieman kehitteillä, että alettais käymään uimahallilla kuntosalilla ja vesijuoksussa kuten mennä talvenakin. Idis on hyvä, kunhan saadaan soviteltua hyvä ajankohta, että kaikki pääsee yht'aikaa.

Polvi on edelleen tuskilla ja niinhän tuo tuntuu, että auttaakohan siihen mikään muu kuin puukko. Kyllä tässä on jo ollut luopumisen merkkiä ilmassa oma ehtoisen kuntouttamisen saralla, kun tuo kipuilu on sen verran kova ja yhtä jaksoinen.

No tuskimpa se ainaskaan pahemmaksikkaan voi mennä. Päätöstä odotellessa yrittelen kuitenkin jumppailla lihakset kondikseen. Onhan se helpompaa leikkauksen jälkeen kuntouttaa itsensä uudelleen liikekannalle. 


Kommentoi LISÄÄ TREENIÄ, ETTÄ POLVI PARANEE
31.10.2018 07:54

Tervehdys hyvät blogissani kävijät! On hieman vierähtänyt aikaa, kun olen kirjoitellut tälle sivulle yhtikäs mitään.

Syy tällaiseen käyttäytymiseen johtuu yksinkertaisesti siitä, että entinen läppärini sanoutui irti yhteistyöstä eikä suostunut enää avautumaan, joten nyt olen yritellyt ohjelmoida tätä uutta läppäriäni ja samalla opettaa olemaan nöyränä.

Täytyy tunnustaa, että liikunnan sarallakaan ei ole tapahtunut mitää entisestä poikkeavaa. Lentopalloa on tullut käytyä pelailemassa, leuavetoa ollen harrastellut jonkin verran, sekä jumppaa olen vetänyt VPK:n porukalle, joten siinähän sitä on voinut toteuttaa myöskin omaa kunnon kohottamista. 

Tavoitteeksihan asettelin 10 leukaa keskimäärin per/päivä, joka tekis kokovuoden saldoksi 3650 leukaa. Tällähetkellä näyttäis ihan hyvältä tuon asian suhteen. Parin viime viikon aika na olen joutunut ottamaan hieman kiriä, kun välillä olen ollut laiska. Kahden viimeisen viikon aikana olen vedellyt lukoja noin 500. 

Viime viikon torstaina yrittelin aloittaa hölkkäharrastukseni, ja kävinkin hölkkäilemässä. Olipa lysti hölkkäillä pitkästä aikaa, mutta sen jälkhen ei olekkaan ollut kivaa. Iskipä kunnon poltteen tuohon rikkinäiseen polveen. Ompahan ollut yhtä tuskaa. Eikhän se siitä tokene, polvi tarvii lisää treeniä. Niinkuin isäntäkin.


Kommentoi PIENTÄ TREENIN POIKASTA
23.09.2018 07:57

Tällä viikollakin on tehty pientä treeniä, no alkuviikosta, loppuviikko on mennytkin sadetta ja myrskyä katellessa ikkunasta.

Maanantaina pyöräilin 40 kilometriä, tiistaina parituntia lentopalloa ja keskiviikkona ajeleskelin reilut 50 kilometriä pyörällä. Eilettäin innostuin tekasemaan lihaskuntoharjoitteen, tosin sellaisen keveän. Tänhään mietiskelen, että mitä tekis, vai jättäskö tekemättä.

Tässä odotellaan Oulun Yliopistolliseen sydänpajalle kutsua. Holtteri paikallisti rytmihäiriöt ja sen tiimoilta lääkäri soitteli ja kyseli, että olenko halukas lähtemään operoitavaksi. No mikä olis etten lähtis, hetihän mie olin valmis. Olishan se kiva jos saataisiin korjattua nuo kiusalliset rytmihäiriöt ja pääsis vielä kunnolla juoksentelemaan.

Kutsua odotellessa on vielä hyvä treenailla itseä kuntoon. Onhan se operaation jälkeen helpompi ja samalla nopeampi palautua, kun jos olis oikhen huono kunto.

Pyöräillessä rytmihäiriö ei ole haitannut läheskään, kuten hölkkäillessä. Normaalissa taapertamisessa siitä ei juurikaan ole haittaa. 


Kommentoi KAIKENLAISIA SYITÄ ETTEI TARVIS LIIKUTELLA ITSEÄ.
15.09.2018 13:44

Perskutarallaa, kun satelee vettä runsaanlaisesti ettei kehtaa ajella pyörällä. Tarkoitus olis vielä ajella 2000 kilometriin lukemat. Tonniviissatanen on rikottu.

Huomenna keskustellaan VPK:n hallituksenkokouksessa jumpan aloittamisesta, leuanvedoissakin on tullut pidettyä taukoa. No olenhan mie vedelly tähän mennessä tälle vuodelle jo yli 2500 leukaa. Kolmetuhatta panin tavoitteeksi tälle vuodelle. Onneksi tässä on vielä aikaa vedellä.

Juoksemaan ei ole ehtinyt muilta kiireiltä. Eikö ollutkin hyvä tekosyy olla juoksematta. Näinhän se vain menee, kun ei ole oikhen tavoitteita, niin harjoitteista on helppo höllätä ja syyttää kaikenlaisilla kiireillä.

Palaamme heti uudelleen tässä blogissa asiaan, kun saan liikunnallisesti jotain aikaan. 


Kommentoi


©2018 layout130 - suntuubi.com