Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

RSS

 KOLMENA PÄIVÄNÄ PERÄKKÄIN PYÖRÄLLÄ
11.09.2019 21:45

No niin tänhään tuli poljeskeltua vähän kovempaa vauhtia ja sen kyllä huomas loppua kohden, kun alkoi ihan oikeesti mukamas hapottelemaan. Kyllähän se on tosi asia, että ei se matka tapa, mutta vauhti voi lyödä naamari valkoiseksi.

Olen tälle viikolle yrittänyt olla ahkera, kun olen kotona tehnyt kaikenlaisia syystöitä. Nyt alkaa olla jo ihan hyvällä mallilla. siinä töiden lomassa olen yrittänyt poljeskella kuntoa. Tänään ihonväriltään vähän tummemmat miehet olis kalvenneet minun vauhdissa.

Kävin maratonin verran polkemassa ja hyvältähän se tuntui. Paluu matka meni 12 minuuttia nopeammin. Myönnettäköön, että paluu puolella oli tuuli seläntakana.

Nyt sitä tässä yksikseen mietitään, että mitä huomenna tekeis, kun lupaa oikhen kunnolla vettä. No huomenna on päivällä kokous ja illalla Kansalaisopiston opettajille koulutusta ja infoa tulevasta kaudesta. Eikhän sitä jotakin keksi.

Tälle viikolle ajokilometriä on kertynyt 114 kilometriä 


Kommentit (1)Kommentoi PIENTÄ PUURTAMISTA
10.09.2019 22:56

Nyt on kerinnyt tulla syksykin, kun viimeksi olen ehtinut kirjoittelemaan tänne jotain. Liikunnan puolella on ollut sitä samaa hiljaista pientä puurtamista. Sateiset kelit on hieman haitannut pyöräilyä.

Mutta älkääpä hättäilkö olen saavuttanut tämän kesän tavoitteen pyöräilyssä 2 tonninen on mennyt rikki ja kaikki tästä ettepäin on vain plussaa.

Uimahallikin on nyt avattu, mutta en ole vielä kerinnyt käymään vesijuoksua näiltä eläkeläisen kiireiltä.

Sitten se tärkein asia. Minulle tuli postista kirje joka oli lähetetty OYS:ta ja siinä oli operaatioon aika. Jee jee, vihdoinkin. Katsotaanpa sitten, että nytkö ne saavat huuhdottua rytmihäiriöt mennen talven lumille.

Sitäkin varten tässä pitäisi vielä rehkiä, että olis mahdollisemman hyvässä tikissä, kun toimenpide tehdään ja etenkin sen jälkeen pääsis kokeilemaan hölkkä hommia. Kovasti se noita jalkapohjia kuumottaa.

Tänäänkin käväsin 50 kilometriä ajeleskelemassa, kun ensin rimpuilin tikkailla ja puhdistelin rännit. Puut on laitettu hollille, että pääsee sytyttelemään takkaan tulet.

Toivottavasti pitelis vielä pitkään lämpimiä säitä, että pystyis pyöräilemään. 


Kommentoi KOVIN ON MENNYT ILMAT SATEISEKSI
21.08.2019 20:07

Kovin on ilmat menneet sateiseksi, ettei tule pyöräilystä juurikaan mitää. Lomareissun jälkeen on tullut pyöräiltyä 160 kilometriä.

Tämä päiväkin meni kokouksessa istuskelluksi. Iltapäivällä käväsin kattelemassa mustikoita. Pikkuhiljaa mustikat alkaa kypsymään ja samalla lihomaan.

No olenhan mie tiistaina aloittanut lentopalloilun, parituntia tuli mäihkättyä oikhen hiki hatussa. Samoin maanantaina aloitin lihaskuntoharjoittelun silleen keveästi. Koko kesähän tässä on huilailtu ja lomailtu nyt kun on aikaa lomailuunkin.

Toivotaan, että sateet loppuisivat, niin pääsis vielä kunnolla poljeskelemaan pyörällä. Tavoitteeksihan olen pannut, että 2000 kilometriä tämän kesän aikana pitäis poljeskella jolloin olisin itseeni tyytyväinen. Jäämmä sitä päivää odottelemaan. 


Kommentoi KÄVÄISY KALKONNIEMESSÄ
25.07.2019 12:46

Kylläpä nyt tarkenee poljeskella pyörällä ja katsella kauniita maisemia. Jäätelökin maistuu aina pyöräilyn lomassa. On se sitten lysti, kun on lämmintä eikä palele. tämänkin viikon aikana on tullut jo poljeskeltua 170 kilometriä.

Eilettäinkin poljeskelin reilut 71 kilometriä. Kävin ekaksi Kalkonniemessä katsomassa, että onko siellä paljon auringonpalvojia ja niitähän kylläkin oli ranta täynnä.

Mikäpäs nyt on rannalla makoillessa, mutta saattaapihan sitä herkästi polttaa nahkansa, kun aikansa grillaa rasvan kanssa itseään. Itse en jaksa kauaa maata rannalla tuollaisessa auringonpaisteessa. Paljon lystimpi on poljeskella pyörällä ja nauttia siinä auringosta.

Eipä tässä sitten olekkaan muuta tullut harrastettua.


Kommentoi TAIS TULLA MEILLEKKIN KESÄ
22.07.2019 19:22

Niinhän se tuntuu, että on tainnut kesä tulla meillekkin. Nyt on ollut kiva ajeleskella pyörälenkkiäkin. Eikä tuuletkaan ole pahemmin häirinneet.

Mennä viikolla ajeleskelin 181 kilometriä. Eilettäin 50 kilometriä ja tänhään 45 kilometriä. Eipä tässä sitten muuta ole kehdannut tehdäkkään.

Vielä pitäis jatkaa siivoamista kotona, mutta ei oikhen kiinnosta näin komeilla ilmoilla. Nyt kyllä polttelee jalkapohjia lomalle lähteminen. Olen suunitellut lähtöä Norjaan katselemaan vuoristomaisemia. Asuntoauto on ollut lähtövalmiina ja oottaa vain isäntää ratin taakse. Ei tässä oikhen vielä jouda.

Ajellaan vielä hetki kuntoa ja tehdään muutamia lihaskuntoharjoitteita, että jaksaa reissata. Ajaminenkin vaatii jonkinlaista kunto ja siihen vielä pienet patikoinnit perillä.


Kommentoi


©2019 layout130 - suntuubi.com