Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

RSS

 PIENTÄ TREENIN POIKASTA
23.09.2018 07:57

Tällä viikollakin on tehty pientä treeniä, no alkuviikosta, loppuviikko on mennytkin sadetta ja myrskyä katellessa ikkunasta.

Maanantaina pyöräilin 40 kilometriä, tiistaina parituntia lentopalloa ja keskiviikkona ajeleskelin reilut 50 kilometriä pyörällä. Eilettäin innostuin tekasemaan lihaskuntoharjoitteen, tosin sellaisen keveän. Tänhään mietiskelen, että mitä tekis, vai jättäskö tekemättä.

Tässä odotellaan Oulun Yliopistolliseen sydänpajalle kutsua. Holtteri paikallisti rytmihäiriöt ja sen tiimoilta lääkäri soitteli ja kyseli, että olenko halukas lähtemään operoitavaksi. No mikä olis etten lähtis, hetihän mie olin valmis. Olishan se kiva jos saataisiin korjattua nuo kiusalliset rytmihäiriöt ja pääsis vielä kunnolla juoksentelemaan.

Kutsua odotellessa on vielä hyvä treenailla itseä kuntoon. Onhan se operaation jälkeen helpompi ja samalla nopeampi palautua, kun jos olis oikhen huono kunto.

Pyöräillessä rytmihäiriö ei ole haitannut läheskään, kuten hölkkäillessä. Normaalissa taapertamisessa siitä ei juurikaan ole haittaa. 


Kommentoi KAIKENLAISIA SYITÄ ETTEI TARVIS LIIKUTELLA ITSEÄ.
15.09.2018 13:44

Perskutarallaa, kun satelee vettä runsaanlaisesti ettei kehtaa ajella pyörällä. Tarkoitus olis vielä ajella 2000 kilometriin lukemat. Tonniviissatanen on rikottu.

Huomenna keskustellaan VPK:n hallituksenkokouksessa jumpan aloittamisesta, leuanvedoissakin on tullut pidettyä taukoa. No olenhan mie vedelly tähän mennessä tälle vuodelle jo yli 2500 leukaa. Kolmetuhatta panin tavoitteeksi tälle vuodelle. Onneksi tässä on vielä aikaa vedellä.

Juoksemaan ei ole ehtinyt muilta kiireiltä. Eikö ollutkin hyvä tekosyy olla juoksematta. Näinhän se vain menee, kun ei ole oikhen tavoitteita, niin harjoitteista on helppo höllätä ja syyttää kaikenlaisilla kiireillä.

Palaamme heti uudelleen tässä blogissa asiaan, kun saan liikunnallisesti jotain aikaan. 


Kommentoi ELÄKELÄISJÄRJESTÖJEN SYKSYN AVAJAISET
10.09.2018 09:05

Taas on viikko vierähtänyt ja lehdet puissa kellastuneet. Viime viikolla tuli parina päivänä pyöräiltyä 71 kilometriä ja keskiviikkona meillä oli Kuumaniemen torilla Kemijärven eläkeläisjärjestöjen yhteinen syksyn tapahtumien avaus.

Kello 12:00 tapahtuma alkoi torilla Arvon vetämällä lämmittely jumpalla. Vedin noin 30 minuutin jumpan, jonka jälkeen aloitettiin monipuoliset kisailut. Lajeja oli mm. kapulan heittoa autonrenkaiden sisälle, pallon heittoa saaviin, renkaiden heittoja tappeihin, joista saadut pisteen laskettiin, narukuulien heittoa orsille, tikkakisa, saappaanheittoa ym. mukavaa.

Välillä kävimme herkuttelemassa kuumalla mehulla ja paakkelsilla. Mahtava tapahtumapäivä.


Kommentoi PALUU ON SUORITETTU
03.09.2018 16:22

Morjesta, hyvät ystävät ja talonväki pitkästä aikaa. Tässä on välillä kerinnyt tapahtua vaikka mitä. On tullut lomailtua, jonkin verran harrasettua kuntoilua, marjastettu, talkoiltu, hoidettu järjestyksenvalvojan hommia ja ym.

Ompa tullut jo tehtyä muutama hölkkä reissukin pyöräilyn lomassa, no vähäistähän se vielä on, mutta jospa sitä innostuis tässä syksyn myötä jopa hölkkäilemäänkin.

Pari viikkoa mulla on ollut holtterilaite jolla olen sitten yrittänyt saada rytmihäiriöistä tallennettua asiaa. Tänään kävin viemässä laitteen pois. Saappaat nähä mitähän Kardiolokit  löytävät laitteelle tallennetuista häiriöistä. 

Tässä odotellaan kuulumisia ja kutsua OUK:siin lähetettä, jos sieltä löytyis vielä jokin parannus keino ja pääsis kunnolla juoksentelemaan. Toivossa on hyvä elää sanoi lapamatokin.

Tulen tässä kirjoittelemaan tarkemmin lomamatkailusta ja muustakin tapahtumista kakkosblogissa kunhan saan nämä nakkisormet pelittämään koneella ja aivot mukaan, jotka olen loman ajaksi heittänyt nurkkaan.

Lopuksi pieni kevennys:

- Ihmeellistä! vaimo ihmetteli.

- Niin, mikä? Mies ihmetteli.

- Sitä vaan, miten ihmeellistä se viina voi olla.

- Miten niin?

- No, pieni tilkka vain ja sinä olet aivan ihana mies, aivan toinen ihminen.

- No, no. Minä en ole ottanut tänään tippaakaan, toppuutteli mies.

- Mutta minä olen, totesi vaimo.


( Päivitetty: 03.09.2018 16:51 )

Kommentoi 23.07.2018 08:44

Viimeviikolla hieman pyöräilyä, lentopalloa, leuanvetoa ja auringonottoa. Perjantaina Perävaarassa järjestyksenvalvojana, tanssiorkesteri Ässät oli esiintymisvuorossa.

Lauantaina kävimme veljeni Jukan kanssa viidyttämässä Puistolan porukkaa karaoke-esiintymisellä. Lauloimme kahdestaan 20 kappaletta vanhoja tunnettuja kappaleita. Laulut upposi kuulijoihin. Pyysivät uudestaan viihdyttämään heitä.

Toisessa blogissa enämpi viimeviikon tapahtumista.


Kommentoi


©2018 layout130 - suntuubi.com