Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

RSS

 KEVÄTTÄ RINNASSA
23.04.2018 12:59

Niinhän siinä kävi torstaina aamusella, kun kävin polkemassa 21 kilometriä. Sitten sateli räntää hetken aikaa ja sen jälkhen taivas aukes aurinkoiseksi. Iltapäivällä piti hypätä vielä satulaan ja kävin polkaisemassa 41 kilometriä. Olihan illalla ihan mahtava olotila.

Perjantaina sitten satelikin lumiräntää reilut 10 senttiä, joten eipä kiinnostanut lähteä poljeskelemaan. Päätin siivoskella kaappeja ja järjestellä hieman paikkoja.

Lauantaina ja sunnuntaina tuli Juisen kanssa lauleskeltua karaokea oikhen kunnolla ja sitten ihan täysin selvistä päin. Tänään pitäis mennä pelailemaan lentopalloa. Saappaat sitten nähä kuinka kauan pelaillaan ennenkuin aloitellaan viettämään kesälomaa ja oottelemaan juhannusta.

No juhlitaan tuo vappu sitä ennen. Sitä ootellessa pitää tiskata asunto kesäkuntoon.

Lopuksi pieni kevennys:

Jussi ja Kimmo istuvat kantakuppilassa ja valittelevat vaimoistaan: Minun vaimoni on intiaanin ja vahtikoiran sekoitus. Jos hän ei ole sotajalalla niin hän haukkuu. - Minun vaimoni on arkeologin ja taitavan lintuimitoijan risteytys. Hän kaivelee menneitä ja vahtii minua kuin haukka. 


Kommentoi HIIHTELYÄ, PYÖRÄILYÄ JA LENTOPALLOILUA
19.04.2018 09:06

Heh, heh, että mikäkö Arvoa naurattaa. Tällä hetkellä tulee kinttaan kokoisia lumenretaleita taivaan täydeltä. Pitipäs kerrankin sattua nappiin ajoitus. Nimittäin kävin aamusella ajeleskelemassa polkupyörällä 21 kilometriä ja ilma oli todella vielä silloin kaunis. Nyt ei juurikaan tekis mieli ulos.

Olihan se tiedossa, että vielä se jossakin vaiheessa heittää meittille takatalven. Lupailee ilman vielä viilenevän. Saattaapi tulla pitkä kevät ennen kuin alkaa tekemään meille kesää. 

Onhan tässä välillä tullut vielä käytyä suksillakin, lentopalloakin on tullut pelailtua ja Polkupyöräkauden aloitin sunnuntaina. Maanantaina pyörällä 35 kilometriä ja kaksituntia lentopalloilua. Keskiviikkonakin pyörällä kihnuttelin sen verran, että perslihakset tottuis istumaan satulassa.

Toivotaan, että tulee lämmin sateeton kesä, jotta pääsis kunnolla pyöräilemään. 

 


Kommentoi EILETTÄIN HIEMAN HIIHTELYÄ JA KÄVELYÄ
15.04.2018 11:03

Mitäkö Arvo miettii? Arvo funtsii, että mistä näitä aurinkoisia päivä tulee. Todella hienoja ilmoja on pidellyt tähän aikaan vuodesta.

Eilettäin kävin hiihtelemässä jäällä pertsaa 30 kilometriä ja kävelylenkkiäkin kertyi 14 kilometriä. Tänhään olen sitten ollut hieman polven ehdoilla. Aamusella kävelyä 7 kilometriä, nyt sitten pitkästäaikaa nostelen muutamia leuanvetoja ja samalla siivoilen huoneita. Jospa tuota jaksais illemmalla vielä käydä käveleskelemässä. Hiihtämäänkin haluttais mennä, mutta täytyy vielä hieman funtsia.

Toivotaan, että aurinkoiset ilmat jatkuisi vielä pitkään.


Kommentoi KIIRETTÄ PUKKAA NÄIN KEVÄÄLLÄ
14.04.2018 09:13

Kylläpä nyt pitelee komeita aurinkoisia päiviä, luntakin on ihan riittävästi. Itsellänikin on pidellyt kiireitä ihan riittävästi.

Olen kerinnyt käymään Jarno Pirisen luona jumppauttamassa polveani ja tulos on ollut aika laiha. Muutaman kerran olen kerinnyt käymään suksienpäällä. Liukkaat on kelit olleet.

Flunssakin ehti iskemään oikhen kunnolla. Kolmeviikkoa meni sairastellessa, josta kuumeessa kaksiviikkoa.

Nyt sitten on taas yritetty kuntouttaa itseä kävelylenkeillä. Tämän aamun kävelylenkki 7 km. Nyt tässä olen lähdössä hiihtelemään, samalla hieman lihaskuntoa ettei pääsis lihaksisto rappeumaan.

Tampereellakin olen ehtinyt piipahtaa VREL:n Liittokokouksessa Pohjois-Suomen edustajana. Sitten muutamassa Vanhusneuvoston kokouksessa, sekä Rovaniemellä, Pelkoseniemen, Kemijärven ja Rovaniemen yhteisessä vanhusneuvoston kokouksessa. Lisää on kokouksia ensiviikollekkin tiedossa. Tämmöistä pöhinää se on näin keväällä, kun on johonkin tehtävään antautunut vietäväksi, niin vieväthän ne.

Kovasti on kansalaisopistostakin tullut pyyntöjä liikunnanopettajan tehtäviin syksykurssien pitäjäksi. Taidan jumppailla kotona omaksi iloksi, ei viitsi enää sitoutua kellon vietäväksi.

Tässä odotellaan pyöräilykauden alkua, sen se tuo polvi kestää eikä kipuile. Omatoimisilla treeneillä yritän kuntoutta polvea siinä uskossa, että sillä vielä pystyis juoksemaan ilman leikkausta.

Tämmöistä täällä Nokkalanmetsikossa tällä kertaa. Eipä tässä muuta kuin kaikille oikein aurinkoisia päiviä ja liukkaita kelejä. Elekeehän lokatko itseänne.


Kommentoi KUNTOILUA KOLAILUN MERKEISSÄ
23.03.2018 11:55

Äläppä huoli. Nyt on päästy kokeilemaan äijän kuntoakin. Maanantaina 2 tuntia lentopalloilua, keskiviikkona 2 tuntia tanssiskelua ja eilettäin 6 tuntia lumen kanssa taistelua.

Pudottelin katolta lumet alas ja sitten niitä samoja lumia kolailin pihalta hieman kauemmaksi, että pääsee jotensakkin kulkemaan ja saa auton pois katoksesta. Pidinhän mie yhen kahvittelu tauon ja samalla vaihdon kuivat vaatteet päälle, ettei vain vilustuis.

Täytyy todeta, että kestävyys on säilynyt aika hyvänä, kun jaksoi tuollaisen rääkin jälkeen vielä hymyilläkkin. 

Sisältä katsellessa näkee eilisen aherruksen, kun lumivallit on niin korkeat ettei näe ulos muuta, kuin älyttömän isot lumikasat. Eipähän tarvitse verhoja vedellä illalla näköesteeksi.

Ei tarvinnut eilettäin mennä kuntosalille. Tänään pitää hieman mietiskellä, että pitäiskö sitä vapaata, vai tekiskö pienet treenit.

Entisenä konnarina lopuksi pieni kevennys junassa sattuneesta tapahtumasta:

Kalle nousi ylös penkistään ja päästi herrasmiesmäisesti nuoren naisen paikalleen. Nainen istui alas, mutta ponkaisi heti ylös huudahtaen.

- Voi anteeksi, istahdin vahingossa silmälasiesi päälle!

- Ei se mitään, hyvä neiti. Ne ovat kestävät ja ovat kyllä nähneet pahempaakin.


Kommentoi


©2018 layout130 - suntuubi.com