Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

RSS

 LIIKUNNAN ILOA JA LUMITÖITÄ
09.12.2017 11:18

Pitkästä aikaa tulee vierailtua tälläkin sivulla. Nämä eläkeläisen kiireet mukamas vaivaa meitsiä, vaikka olen heittäytynyt pois jumpan veto hommista, niin siltikkin kiireitä riittää. Toiset valittaa ettei aika kulua sitten milläänlailla.

Onhan sitä tullut harrastettua jossain määrin liikuntaakin. Maanantaisin käyn lentopalloa pelaamassa parituntia, uimahallilla 2 - 3 kertaa salilla lihaskuntoharjoittelua ja sitten kävelyä, kun polvi ei anna vieläkään tehdä juoksuharjoitteita. Eilettäinkin kävin 14 kilometriä ja toissa päivänä 19 kilometriä taapertamassa. Tänhään aamusella 8 kilometriä kävelyä ja sitten lumityöitä parituntia. Tälle päivälle pitäis vielä vedellä leukoja 30 kappaletta, niin eikähän se sitten liikunta tunnit ole tälle päivälle tehty.

Tälle viikolle tulee pelkkää kävelylenkkiä reilut 90 kilometriä. Huomenna aattelin voidella sukset, että pääsee lylylläkin lykkimään. Ainaskin pohjakunto pitäisi olla kohdillaan, kun ottaa iän huomioon.

Sais vain tuon polven juoksukuntoon, niin aloittelisi hölkkäilemään. Saishan sitä vähän monipuolisemmin liikuntaa.


Kommentoi



 TULIPAHAN HÖLKKÄILTYÄ 42 MINUUTTIA
09.11.2017 14:22

Jestas sentään mitkä fiilikset... Lunastin tässä uimahalliin kortin ja samantien aloittelin kuntosalilla kuntoilut. Eilettäin kokeilin juoksumatolla hölkkäilyä ja kas kummaa polvi ei vihoitellut missään vaiheessa, tunti tuli rimpuiltua eri laitteissa. Kahvakuulaakin tuli kokeiltua pitkästä aikaa.

Tänään sitten päätin käydä hölkkäilemässä maantiellä ja kävinkin. Olipa kiva hölkkäillä pitkästä aikaa, tuuli oli aika kova, mutta eipä se haitannut menoa. Hölkkäiltyä tuli 42 minuuttia, nyt sitten kuullostellaan polven kohtaloa. Tällä hetkellä kaikki tuntuu todella uskomattoman hienolta.

Näikhän tässä kävi, että pääsee vihdoinkin aloittamaan hölkkä treenit. Kauanhan siitä onkin, kun viimeksi on tullut harrastettua hölkkäilyä. Nyt vain jäitä hattuun, ettei innostu liian aikaisin koville treeneille. Eikhän sitä jo ole oppinut tähän ikään mennessä, ettei turhaa hättäile.

Tärkeintä tässä hommassa on saada jalat taas kestämään tärähtelyjä, sekä elimistö hyväksymään rynkytyksen. Onneksi on tullut pidettyä pohjakuntoa yllä koko ajan. Onhan se helpompi aloittaa treenit.

Jos kaikki menee hyvin ja säilyy terveenä. Tammikuussa voisi startata RDS:n talvisarjajuoksuihin. Kattommapa miten tässä äijän käy.


Kommentoi



 KÄVELYÄ, HÖLKKÄÄ, LENTOPALLOA
31.10.2017 09:33

Kävelyä on tullut harrastettua nyt joka päivä, että jalat ja verenkierto saadaan taas uomiinsa, sekä polvi kuntoutumaan. Onhan se sitten helpompi aloittaa hölkkäilykin. 

Perjantaina kävelimme lenkin ja sen jälkhen lauleskelimme karaokea, polttelimme leivinuunissa tulta, paistoimme nakkeja, nautiskelimme punaviiniä, pienet unet ja sitten lenkille 8 kilometriä.

Sunnuntainakin kävimme 10 kilometriä, josta pieniä pätkiä tuli hölkkäiltyäkin. Polvi kesti.

Maanantaina aamusella kävelyä 7 kilometriä välillä pieniä hölkkäpätkiä. Illalla Isokylän koululla lentopalloa kaksituntia.

Tänään olen kerinnyt 16 asteen pikkupakkasessa käveleskelemään 7 kilometriä, josta pieniä pätkiä hölkkäilin. Kyllä tuntuu ihan mahtavalta, kun polvi antaa tehdä pieniä harjoitteita. Olenhan mie muistanut nostelle leukojakin aina silloin tällöin, ettei vain pääsis unohtumaan kädet. Jumppa hommia ei ole vielä tullut aloitettua. Tahtoo olla silleen, ettei sitä tule kotona harrastettua.


Kommentoi



 KESÄ MENI VIHELTÄEN
26.10.2017 09:53

Tervehdys kaikille pitkästä aikaa. Kesä meni viheltäen ja vei syksyn mennessään. Eipä tuo kesä ollut ilmojen osalta kovinkaan kaksinen, syksystä puhumattakaan. Mutta sitten itse asiaan.

Liikuntaa en ole oikhen pystynyt harrastamaan heinäkuun jälkheen, kun trapoliinillä hypellessä loukkasin hieman polvea.

Polkupyörällä on tullut ajeltua hiukan yli 1200 kilometriä. Tarkoitus oli ajeleskella parituhatta kilometriä, mutta kovin oli tuo syksy sateinen ettei kehannut kastella itseään.

Nyt olen alkanut käveleskelemään päivittäin 8 - 16 kilometriä per päivä, ja siihen hieman nostellut leukoja tangossa. Tarkoitus on saada polvi juoksukuntoon. Palataan sitten asiaan, kun pääsen juoksentelemaan.

ps. kurkkaappa tuota toistakin blogia.


Kommentoi



 VIHDOINKIN USKALSIN TULLA SIVUSTOILLE
27.07.2017 12:12

Jee, jee, jee, vihdoinkin suntuubin sivut näyttivät vihreää ja uskalsin tulle kirjoittelemaan. Paljon on kerjennyt tapahtua ja sattuakkin.

Pannaampa hieman liikunnallisia päivityksiä. Eilettäin kävin viimeksi hieman hurauttelemassa pyörällä reilut 90 kilometriä, kun sain tuon puusouvin tehtyä. Kolme viikkoa on mennytkin ettei tullut ajettua, eikä muutakaan liikunnallista puolta hoidettua. Otin halonhakkuun sen verran intensiivisesti. Viikossa hakkasin halkoja 15 mottia, johan oli savotta, mutta sen tein minkä lupasin. 

Kirjoittelempa tuolla toisessa blokissa tapahtumista. 


Kommentoi


©2017 layout130 - suntuubi.com