Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

RSS

 PYÖRÄILY ALOITETTU
17.04.2019 16:47

Eilettäin tuli avattua pyöräilykausi. Jep, tulihan sitä hieman poljeskeltua näin eka kerraksi 26 km. Eipä juurikaan uskaltanut enempää mennä istumaan satulassa. Kunto tuntui ihka hyvältä, mutta kun tuo satula on tehty päin per....ä, niin johonkin on vedettävä raja ajaessakin.

Eipä muuten tänään ole ahteri ollutkaan arka eilisen pyöräilyn jäljiltä. Näin se vain on tuo terveen järjen ääntä kuullessa oppinut jotain.

Pyhänä tosiaan kävin uimahallilla juoksemassa vesijuoksua 2 tuntia ja matkaa sain aikaiseksi 2300 metriä. Vauhti oli todella kova. Tämä aika sisältää myöskin varikkokäynnin.

Nyt aletaan lauleskelemaan karaokea.


Kommentoi VESIJUOKSUA
15.04.2019 20:07

Hellou! Tänään on kesäinen tunnelma. Vesijuoksua on tullut harrastettua ja jumppaa. Eilettäin tein aika kovan harjoitteen. Kaksituntia vesijuoksua, matkaa kertyi 2300 metriä. Vesijuoksun päälle jouduin tekemään lumitöitä.

Jep, lumitöitä. Katolta oli hulahtanut lumet alas ja piti päästä sisälle. Tunnin verran lumen siirtelyä, niin johan se tuntui ihan treeniltä.

Onneksi on tullut harrastettua jumppaan, niin eipä tullut simahdusta. Vai onkhan se tuo kestävyys harjoittelun tuoma hyvä kunto, että kestää hieman pitempää lihaskestävyys työtä.

Sepä siitä taian siirtyä toiseen blogiin hieman naputtelemaan tunnelmia.


Kommentoi NYT TALKOILEMAAN
29.03.2019 16:19

Vautsi! Mikä ilma meillä on tänään ollut. Välillä aurinko paistaa kuin Mallorkalla, välillä tulee vettä ja välillä sataa rakeita, että kipiää käy. Sohjoa on pitänyt siirrellä paikasta toiseen, että tulis jonkinlaista treeniä tällekkin päivälle.

Maanantaina kokopäivän karaokea, tiistaina uimahallilla jälleen ankkapojat kokoontuivat treenisalille rimpuilemaan telineisiin, sekä hieman heiluteltiin kahvakuulaa. Vai heiluttelikohan kahvakuula meitä hennonnäköisiä poikia. Sen jälkeen juoksimme vesijuoksua 750 metriä.

Keskiviikkona aamulla kello 8 oltiin altaassa juoksemassa vesijuoksua tunnin 1250 metriä. Sitten aamupala ja vaatteet päälle ja ulkoilmaharjouitusta suorittamaan. Kävelyä 3 tuntia, matkaa kertyi 17 kilometriä.

Torstaina aamulla kello 8 uimahallilla vesijuoksua 1:45 minuuttia ja 2000 metriä. Sieltä aamupalalle ja illalla VPK:lla tunnin mittainen kuntopiiri harjoittelu. Radalla oli 16 erinlaista osioa.

Tänään sitten ollut edellä mainittua ohjelmaa ja nyt mennään talkoilemaan.


Kommentoi EDELLEEN VESIJUOK...
25.03.2019 20:06

Jälleen on viikko vaihtunut uuteen ja uusiin tuuliin. Viime viikolla tuli harrastettua liikuntaa 9 ja puolituntia. Vesijuoksua tuli 8500 metriä. Sunnuntaina tein vesijuoksulla 1/2 maraton harjoitteen.

Elikkä juoksin 1:45 minuuttia ja matkaa kertyi 2000 metriä. No mikä tästä tekee 1/2 maraton harjoitteen. Aika tunti neljäkymmenviisiminuutti kovalla sykkeellä. Jokainen voi kokeilla vesijuoksua ajassa 1:45, matkaan 2000 m. Silloin voi hahmottaa harjoitteen kovuuden.

Pari jumppaa tuli tehtyä viikolla. Sitten muutama kävelylenkki jota en ole kellottanut harjoitteeksi. 

Viikko kului todella juosten vedessä, koska hiihtokelit on ollut täällä todella huonot ja pyöräilemäänkään ei tee mieli vielä, on liian liukasta.

Tämä päivä meni karaoken pyörittämiseen. Ensiviikon maanantaina meillä onkin tämän kevään viimeinen karaokekurssi.

Huomenna taas vesijuoksemaan ja sitten illalla tanssikurssi lopuksi. Joten tästä on hyvä jatkaa.


Kommentoi KIIREISET OVAT ELÄKELÄISEN PÄIVÄT
20.03.2019 17:33

Jestas sentään, kun nämä viikot menee sukkelaan. Tämä viikko lähti karaoken merkeissä maanantaina, tiistaina ankanpojat saapuivat pitkästä aikaa yhdessä uimahallille kuntoilemaan. Ilo oli minun puolellani nähdessäni pojat hyväkuntoisena.

Muutama sananen vaihdettiin ja painuttiin Ekin ja Martin kanssa kuntosalille rimpuilemaan lihaskuntolaitteisiin, sekä hieman kahvakuula heiluteltiin lämmittelyksi. Hienoa, että Tuulakin oli saapunut meidän kanssa salille.

Meitsi ei huonokuntoisena oikein uskaltanut kovin paljoa rehkiä, ettei paikat mene kipeiksi. Puolituntia ähkimme laitteissa ja sitten painuimme harrastamaan vesijuoksua. Vesijuoksussa hurahti tunti ja matkaa tuli juosten yksi kilometri.

Voin todeta ilokseni, että uimahallin porukoilla oli iloiset ilmeet, kun he huomasivat akkapoikien olevat taas vauhdissa. Ensi tiistaina sama aika ja sama paikka, niin ankkapojat harrastavat liikuntaa.

Iltasella meillä oli vielä VPK:lla tanssikurssi parituntia. Hyvin palautteli paikkoja.

Tänään aamusella aikaisten mentiin uimahallille juoksemaan vesijuoksua, ilman aamupalaa. 1½ tuntia juoksenneltiin ja matkaa kertyi 1500 metriä. Tämän päälle lilluttiin terapia-altaassa puolituntia. Sitten aamupalalle ja aamupalan jälkeen mentiin Eläkkeensaajien sääntömääräiseen kevätkokoukseen. Kokouksen päätyttyä vedin osallistujille pienimuotoisen kevennetyn jumpan.

Päivällä tuli käytyä pieni kävelylenkkikin, joten eikhän se tälle päivälle riittäne. Huomenna aamusella on tarkoitus käydä vesijuoksussa ja sitten minulla on VPK:lla jumpan veto. Tällaiset ovat eläkkeellä eläkeläisen kiireiset päivät.

Kiireiset, no mitähän se oikhen tarkoittaa? Sitähän se tarkoittaa, että jokaisena päivänä on jonkin sortin tapahtumaa, toimintaa, sekä liikuntaa, ettei vierivä kivi pääsis sammaloitumaan.


Kommentoi


©2019 layout130 - suntuubi.com