Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

RSS

 TUTUSTUMINEN ATTENDON UUSIIN KOHTEISIIN
17.04.2019 16:31

Maukasta päivää kaikille! Tänhään oli Attendon Vanamossa ylöisölle avoimet ovet, sekä Vesanpolulla.

Huh, jopa olikin saatu porukat liikenteeseen. Eipä Kemijärvellä vähään aikaan ole näin paljon ollutkaan porukkaa liikenteessä. Kemijärven markkinatkin jää toiselle sijalle.

Menin kello 12 avajaisiin ja kuulin, että johtaja on juuttunut hissiin. No eipä hätää Palokunnan poijaat kävivät pelastamassa tilanteen. Tämmöistäkin voi sattua ihka uudessa talossa. On se hyvä, että johtaja kävi testaamassa hissin.

Olipa mukava nähdä pitkästä aikaa todella paljon tuttuja ja samalla sai vaihtaa kuulumisia. Kaikilla tuntui olevan iloista kertomista ja näin on hyvin.

Vielä kerran uudesta paikasta täytyy sanoa, että ompa tehty todella viihtyisksi huoneistot, sekä oleskelutilat.

Tarjoilut pelasi, lihakeitto oli todella hyvin tehty ja päälle kakkukahvit, sitten hevoskyydillä tutustumaan Vesapolulle, jossa oli makkara ja muikkutarjoilu kakkukahvien kera.

Mikäs tässä on kirjoitellessa, kun vatsa on saanut oikein paljon hyvää ja ravitsevaa ruokaa ja litra tolkulla kahvia. Johan tässä passaa kattella jonkin aikaa nälkäistä miestä.

Tänhään taitaa tulla vapaapäivä liikunnasta, ellei jostain saa virtaa, että tekis jotain.


Kommentoi VAALIT ON KÄYTY JA PULINAT POIS
15.04.2019 20:20

Tänä aamuna VPK:lle talkoilemaan. Kävimme puhdistamassa katon lumesta, ettei vai lumet putoa kenenkään niskaan.

Samallahan siinä vaihdettiin kuulumisia eilen illalla käydyistä vaaleista. Niinpä vaalit on käyty ja kansalaiset on puhuneet.

Paljon vaihtui väki eduskunnassa. Naisia, sekä nuoria tuli valituksi paljon. Tekee ihan hyvää, kun vanhemmat uskaltavat luopua ja pudota, niin saadaa uudet tuulet puhaltamaan.

Tulee muuten mielenkiintoiset asetelmat uudeksi hallitukseksi. Nyt ei kukaan ole oikein ylivoimainen kunkku, joten se tekee vieläkin kimuranttisemmaksi valinnat.

Tänään meillä omaisillakin oli jänskä päivä. Pääsimme tutustumaan ihka uuteen Attendon hoitokotiin. Olipa kerrassaan tehty huoneet ja oleskelutilat viihtyisäksi. Toivottavasti hoidettavatkin saavat inhimillisen hoidon nykyisten hoitajamitoituksen vuoksi.

Asukkaat eivät pääse vielä muutamaan, kun Attendolle ei ole herunut toimilupaa uuteen paikkaan. Kysymys taitaa johtua juuri hoitaja mitoituksesta. Nyt vaaditaan virkamiehiltä jämäkkää otetta, että saadaan toimivat yksiköt.

Kovin on suuri joukkopako hoitajilla. Reilut 7 tuhatta koulutettua hoitajaa on hakeutunut muihin ammatteihin huonon palkkauksen vuoksi, sekä huonon arvostuksen takia.

Ajatellaampa sitten, että uusi hallitus laati uuden hoitajamitoituksesta. Herää kysymys, mistä tempaistaan puuttuvat hoitajat?

Itse olen sitä mieltä, että uusi mitoitus pitää saada aikaan. 

Keskiviikkona onkin sitten kaikille avoimet ovet Attendolla. Tervetuloa kakki tutustumaan hienoihin tiloihin.

Perjantaina onkin tanssien aika. VPK:lla Jarkko Honkanen ja lauantaina koko kansan rakastamat karaoketanssit kello 21:00 - 04:00. Tervetuloa laulamaan ja tanssimaan.


Kommentoi KEVÄTTÄ RINNASSA
05.04.2019 05:06

Hei,  näin se kevät etenee. Markkinat on menneet tältä keväältä, ääni on käyty antamassa, vaalimakkarat syöty, kahvit juotu, sekä kuultu edustajilta kaiken näköisiä lupauksia.

Näinhän se on joka kerta, kun joku on pyrkimässä valtapaikoille. Sen jälkeen, kun on tullut valituksi, niin kaikki kauniit lupukset jotenkin unohtuu.

Näiden vaalien teemana on ilmaston muutos. Hyvä teema saada unohtumaan ne todella ajankohtaiset asiat joista pitäisi puhua. Liian paljon vouhotetaan näissä vaaliteemoissa ilmastosta.

Asiasta toiseen, maanantaina 15 päivä Attendo Vanamo uusi vanhusten hoitokotiin on omaisilla tutustuminen ja avoimet ovet tutustumiseen taphtuu keskiviikkona 17 päivä jolloin se avataan virallisesti.

Onpa mahtavaa päästä tutustumaan uuteen hoitolaan. Eilettäin kävin viimeksi Puistolassa katsomassa omaisia. Hoitajiakin oli jokaisella osastolla minusta kiitettävästi.

Eilettäin  kävin palolaitoksen kuntosalilla ekakertaa vetämässä treenit. Mahtava paikka ja monipuoliset laitteet. Reilu tunti kierreltiin eri laitteissa. Meitsi tahtoi viihtyä nyrkkeilysäkin kimpussa. Tulipahan entisaikojen muistelot mieleen. Poikosena säkkiä on tullut hakattua paljonkin.

Tänään on VPK:lla tanssit kello 21:00 Hannu Hautaniemen johdattamana. Joten tulkeepa kaikki läheltä ja kaukaa tanssiskelemaan ja pitämään hauskaa. 

Sunnuntaina meillä on seuran omat pilkkikisat. Eipä sitä vain vielä tälle keväälle ole kerinnyt pilkille. Vielä vähemmässä määrin verkoillekkaan. No onhan tätä kevättä vielä jäljellä. Sunnuntaina pitää korjata tilanne.


Kommentoi LOMALLA
08.03.2019 12:26

Lomareissu suoritettu. Olipa kerrassaan onnistunut talviloma. Kävimme Lappeenrannassa, jossa meitä pidettiin tosi hyvin.

Kävimme laskettelemassa mutkamäkeä parina aurinkoisena päivänä. Sole mithään laskeskella mutkitellen mäkeä alas, kun painovoima kuljettaa laskijaa ja hissi vie ylös. Mutta kyllä se vain muutaman tunnin, kun laskeskelee niin tuntuu se jossakin. No ainaskin nälkä tulee.

Shoppailupäiväkin pidettiin. Kiertelimme koko päivän eri kaupoissa ja niinhän siinä aina käy, että jotain tulee osteskeltua. 

Paluumatkalla meille oli varattu yllätys Kajaanin SOK hotelliin. Tasokas huoneisto ja pöydällä jäissä shamppanja pullo ja vieressä iso lautanen hedelmiä, sekä terveiset Lappeenrannasta.

Isot kiitokset hurjasta ylläristä.

Matkalla ajokelitkin suosi meitä, niin mennessä kuin palatessa paistoi aurinko. Elikkä meillä oli aurinkoinen ja onnistunut talviloma.

Onnistuneen matkan jälkilöylyiksi jäi halu painua kotonakin mutkamäkeen. Onhan meillä vaihtoehtoisia mäkiä. Pyhätunturi, Suomutunturi, Sallatunturi ym.

Laskettelu on mukavaa aivojen tuuletusta ja henkistä pääomaa vahvistavaa.


Kommentoi MM-KISOISTA
28.02.2019 09:46

Voi, voi, että menee penkin alle kaikki. Huolto ei onnistunut voitelussa, tuli valittua väärät sukset, liian liukas ja nopea rata. Onko tutun tuntuista valittelua.

Minustahan kisat ovat edenneet ihan odotusten mukaan ja Suomalaisetkin hiihtäjät ja hyppääjät ovat pärjänneet ihan odotusten mukaan.

Katsellaampa vaikka menneitä MC-kapin kisojen tuloksia, niin eihän Suomalaiset ole pärjänneet tuon paremmin. Maailmalla on tällähetkellä vain niin kovia urheilijoita, että kuka vain voi voittaa hyvänpäivän sattuessa.

Urheilu on vain veikee laji, ettei siinä aina voi voittaa. Sehän urheilusta tekeekin jännittävän seuraamisen. Siis olkaamme iloisia ja tyytyväisiä, että voimme nauttia ja jännittää urheilijoiden suorituksia.

Tietenkinhän me olemme jo pienestä pitäen opittu oottamaan, että Suomalainen urheilija on mailman paras. Mutta olkaamme siitä iloisia, että Suomalaiset urheilijat pärjää kaikkien mailman huippujen kanssa tasavertaisesti.

Jäämme jännäämään edelleen Suomalaisten urheilijoiden edesottamuksia. Onnea kaikille Suomalaisille hiihtäjille ja hyppääjille jatkuvissa mittelöissä.


Kommentoi


©2019 layout130 - suntuubi.com