Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

RSS

 VAKUUTUKSEN PÄÄTÖSTÄ ODOTELLESSA
12.12.2018 18:36

Tänhään kävin joulupuurolla eläkkeensaajien tilaisuudessa. Olipa hyvää riisipuuroa ja samalla kertaa puuroon lisäsin luumu / aprikoosikiisseliä. Nam Nam!

Pientä pirtsakkaa pakkasenpoikasta heitti tälle päivälle - 16 astetta. Samalla oottelen postista vakuutusyhtiön päätöstä, mutta eipä tuota vielä näkynyt. Parikertaa ovat jo soitelleet päiväkirurgianpolilta ja kyselleet.

Saishan vakuutusyhtiö tehdä hieman joutuisammin päätöksen, että pääsis hoidattamaan polven kuntoon. On nimittäin mekoiset kivut. Tulee vain mieleen, että tekisköhän he nopeammin päätöksen jos nämä kivut olis heillä.

Eilettäin käväsin pelailemassa lentopalloa, olipahan hyvää palloilua. Leuanvetoja olen hieman harrastanut pienemmällä sykkeellä, kun olen jo ylittänyt tämän vuoden tavoitteen. 

Hanhikoskelle on vedetty ladut, mutta polven vuoksi en ole uskaltanut mennä hiihtelemään. Katsotaan sitten operaation jälkhen, että pystyykö sitä vielä harrastamaan liikuntaa ja missä muodossa.

Lopuksi pieni kevennyksenpokanen:

Tamperelaismies kävi Turussa ja kehaisi kaverilleen: Kyä nää Turkulaiset likat on niiv viisaita, kun ne pystyy kärestä kattomalla sanoon, että kunka iso miähellä o! Ja jatkoi: - Se likka nääs otti mun käteni ja sano: "Voi, ku su kätes o ni iso ja mulku o ni pieni!"


Kommentoi SUOMI 101 VUOTTA
06.12.2018 17:37

Luennot pidetty ja Danny konsertti käyty katsomassa, pikkujoulut, karaoket pidetty tälle vuodelle ja lääkärissä pistäydytty polven takia. Nyt odotellaan vakuutusyhtiöltä maksusitoumusta, että päästään operoimaan polvi.

Tämmöistä täältä tällä kertaa. Luntakin on tullut ihan kivasti, johan sitä on odoteltukkin. Näyttäis tulevan valkea joulu, mikäli ei heittäydy ihan plussakeleille ja ala heittelemään lämmintävettä. 

Taas lauantaille sattuu kaksi päällekkäistä tapahtumaa. Lupauduin kuitenkin järjestyksenvalvojaksi erääseen pikkujouluun, joka pidetään ravintolassa, kun ko. porukalla on yleensä railakkaat pikkujoulut. Omistajan mukaan joka vuosi on jouduttu puuttumaan kovalla kädellä muutamiin riidanhaastajiin.

Omistajan mielestä läsnäoloni kuulemma rauhoittaa, kun porukat tuntevat minut ja taustani. No siitä minä en menis lyömään vetoa. Kyllähän se on silleen, että joillakin on vain tapana alkaa haastamaan ja kokeilemaan voimiaan, kun on saanut sopivasti alkoholia voimanpatteihinsa ja samalla katsomatta järjestettävän tilaisuuden juhlallisuutta.

Joka tapauksessa olen lupautunut järjestyksenvalvojaksi. Olen pyytänyt velipoikaa kaveriksi turvaamaan selustaani.

Minä uskon, että pikkujoulusta tulee hieno tapahtuma ja järjestyshäiriötön.

Lauantaina 15 päivä joulukuuta VPK:lla tanssitaan Duuriseiskan tahdissa, joten tervetuloa kaikki joukolla mukaan. Duuriseiska soittaa todella hyvää ja tanssittavaa musiikkia. On muuten saanut kovasti kehuja.

Nyt vain odotellaan ensiviikkoa mielenkiinnolla, että pääsenkö polvioperaatioon.

Lopuksi pieni kevennys:

Nuori mies oli juuri päässyt armeijasta. Hän istui ruokapöydässä äitinsä ja isänsä kanssa, kun isä otti puheeksi vanhan ulkohuusin purkamisen, joka oli ollut prjektina hänellä koko kesän ajan. Poika päätti näyttää, miten homma hoituisi hetkessä ja kaivoi laukustaan käsikranaatin, jonka hän oli ottanut armeijan varastosta muistoksi lähtiessään siltä. Hän kysyi isältään:

- Oletko ennen tämmöistä kapistusta nähnyt?

Isä puisteli päätään ja kysyi, miten tuolla saisi huusin purettua. Poika selitti, että sokka pois vain ja sitten lojahtaa.

Ruokailun jälkeen isä antoi pojalle luvan purkaa huusin käsikranaatilla. He menivät ulos ja poika nappasi sokan irti ja tempaisi käsikranaatin huusin alle. Vähän ajan päästä kuului jumalaton lojaus ja ulkohuusi lensi ainakin kymmenen metrin korkeuteen ja putosi maahan.

Paskapilven haihduttua huusi rupesi siirtymään lauta laudalta ja vaarin pää tuli esiin. Vaari pyyhki paskaa naamaltaan, piteli housujaan ja samalla tokaisi siinä mennessään:

- OLI SE HYVÄ, ETTEN PIERAISSUT PIRTISSÄ!

LOPUKSI KAIKILLE OIKEIN HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ SUOMI 101 VUOTTA!


Kommentoi JOULUKIN PYRKII OVELLE
28.11.2018 15:58

Näin se vain tämä aika menee, ettei ehi käymään koneella. Tervehdys vaan kaikille blogissa vieraileville.

Joulukin kolkuttelee ovella, VPK:lla olemma laitelleet jouluvalot kohdilleen. Perjantaina VPK:lla tanssit Juha Niemi ja soittorasia. Tulkeepa liukastelemaan parketille, mieki meen.

Talven tekoakin yrittelee kovasti. Luntakin on sadellut maahan asit noin 2 cm ja pientä pakkasenpoikasta pidellyt, mikä onkin ihan oikein. Pysyypähän kuivempana paikat.

Pikkujoulujakin pukkaa oikhen päällekkäikin, pitänee kaiketi johonkin pikkujoulun viettoon osallistua, ettei tönkity ihka sohvankulmalle seurailemaan toisten menoja.

Ensi viikkon tiistaina ratkeaa ilmeisesti mun polven kohtalo, että pannaanko polvi pölkylle ja tarjotaan puukkoa. Voin sanoa, että tämä on ollut yhtä tuskaa parinviikon ajan. Ei se ainaskaan huonommaksi voi mennä vaikka polveni operoitaisiin. Jotenkin vain pitäis saada tuo tuska pois ennen kuin menee hermot.

Juhalle terveisiä, kun luet tämän blogin, voisitko soitella. Vaihdoin operaattoria ja mulla meni kaikkien puhelimiennumerot. Olen tässä yrittänyt mettästää numeroita ja samalla tallennella, kun olen löytänyt. Yrittelin Sinikan nimellä löytää numeroa, mutta ei se vain anna. Olis ihan mukava kuulla, että miten sinulla polvi pelaa?

Huomenna minä menen pitämään luennon kulttuurikeskukseen "Kunnonylläpito ja itsehoito"

Se on Moro sano Tamperelainen. Palaamme uudelleen asiaan.


Kommentoi TANSSIT PERJANTAINA VPK:LLA
05.11.2018 08:12

Olipa VPK:lla todella hyvät tanssit perjantaina ja tanssiva kansa olikin tyytyväinen. Merja Juutinen pani parastaan bändinsä kanssa. Musiikki oli todella tanssittavaa ja porukkaa oli yllättävän paljon saapunut tanssimaan.

Onhan tämä suorastaan mahtavaa, kun meidän ikäryhmälle tarjoillaan tällaisia tapahtumia vielä. Tansseihin oli saapunut Rovaniemeltä, Sodankylästä, Sallasta, Savukoskelta asti. Taas saatiin paljon kiitosta järjestelyistä.

Seuraavat tanssithan onkin jo perjantaina Hannu Hautaniemen vauhdittamana Hannun bändihän on tunnetusti vetänyt tanssikansaa tanssiskelemaan. Tervetuloa kaikki kaukaa ja läheltä. Pidetään hauskaa.

Hannu Hautaniemi on ammatiltaan veturinkuljettaja. Nythän myö aletaankin perjantaina oikhen kunnolla liikuttamaan tanssijalkoja, kun soittaja / laulaja on veturinkuljettaja ja järjestyksenvalvoja on ent. konduktööri, niin eikän me saada jonkinlainen juna liikkeelle.

Tanssihan on mitä parhainta liikuntaa meille ikääntyville ihmisille. Nyt mie lähenkin vetämään kuudeksitunniksi seniorikaraokea VPK:lle.

Se on moro sano Tamperelainen.


Kommentoi TALVEAHAN TUO YRITTELEE
31.10.2018 08:16

Talveahan tuo ryökäle yrittelee. Satelis nyt kunnolla lumet maahan, olishan se hieman valoisampaa ja mukavammat kelit, kuin tuo loskaus.

Tässä on ollut kaikenlaisia touhuja, ettei ole kerinnyt sammaloitumaan, välillä on käyty soittelemassa karaokea, tansseissa oltua järjestyksenvalvojana, kokouksia on ollut parin viiveisen viikon aikana joka päivä, joten eipä tässä ole kerinnyt muuta tehdä, kuin harmaantumaan.

Ei vaineskaan se nyt niin kauheaa ole ollut. Olen joutunut kättä vääntämään uuden yksityisyrittäjän kanssa. Elikkä Attendon kanssa. Onni on sinänsä minulla, kun olen vanhusneuvostonjäsen, niin saan sitä kautta hyvää kannustusta.

Luoja paratkoon minkälainen vanhuus meitä odotta jos joudumme johonkin hoitolaitokseen. Tässä vaiheessa en vielä avaa tätä tämän enempää, mutta jossakin vaiheessa tulen kirjoittamaan tästäkin aiheesta kunnolla.

Surkuhupaisaksi sen tekee vielä se, että kaupunki / kaupungit tekevät noiden yksityisten hoitofirmojen kanssa todellisia lehmäkauppoja ja siitä tulevat kärsimään, niin hoidettavat, omaiset ja veronmaksajat.

Itse olen laatimassa Aville selvityspyyntöä eräästä tapahtumasta omaishoitajan / veronmaksajan ominaisuudessa ja katsotaan sitten mihin toimenpiteisiin päädytään.

Asiasta tulen lähiaikoina avaamaan kunnolla tuon asian, kunhan saan virallisia vastauksia josta uskaltaa julkisesti puhua ja kirjoitella.

Kohtahan se alkaa olla pikkujoulujen aika, että pääsee opettelemaan olemaan pukkina ja samalla tonttuilemaan. Isosta joulusta ei ole niinkään väliä. Sevain tuppaa olemaan sellaista, että kun pukki menee taloon, niin pussit on täynnä ja pukki kun lähteen talosta pussit on tyhjänä.


Kommentoi


©2018 layout130 - suntuubi.com